Ένας συναρπαστικός κόσμος γνώσης!

 

 Αγαπητοί γονείς ,

Μετά τις οδηγίες της Επιτροπής Ειδικών του Υπουργείου  Υγείας στις οποίες δίνεται ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ στα κέντρα ξένων γλωσσών ,

τα μαθήματα όλων των τάξεων στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας

θα συνεχίσουν να γίνονται διαδικτυακά μέχρι 3 Ιουλίου

προκειμένου να αναπληρωθούν όλες οι διδακτικές ώρες που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της υποχρεωτικής καραντίνας.

 

 

Ενημερωθείτε περισσότερο

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

 

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός - κέντρο Ξένων Γλωσσών παρέχει ιδιαίτερα μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή. Τα μαθήματα γίνονται είτε στο χώρο σας ή στο φροντιστήριο μας από το έμπειρο διδακτικό προσωπικό μας και με βάση ένα άρτια συγκροτημένο πρόγραμμα και ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα σπουδών. Έτσι μπορείτε να διασφαλίσετε υψηλή ποιότητα σπουδών καθώς επίσης και αποτελεσματική και οργανωμένη κάλυψη της διδακτέας ύλης.

 

 

Η επιλογή βιβλίου, χρονοδιαγράμματος αλλά και του χρόνου εξάσκησης κάθε δεξιότητας της γλώσσας σχεδιάζεται με υπευθυνότητα από τη Διευθύντρια Σπουδών του εκπαιδευτικoύ οργανισμού μας και όχι από έναν καθηγητή ο οποίος δεν ελέγχεται για την μέθοδό του – κάτι που συνήθως συμβαίνει επιλέγοντας έναν τυχαίο καθηγητή για ιδιαίτερα. Στον εκπαιδευτικό μας οργανισμο KOYKA τα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις αποδεικνύουν την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουμε.

 

 

 

Αγγλικά για ενήλικες

Πάρε LOWER σε 3 Μήνες

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

 

Copyright © 2019 kouka.edu.gr - All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας