Ένας συναρπαστικός κόσμος γνώσης!

 

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 15/9
ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ 
ΑΝΕΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΛΟΓΩ COVID- 19
 
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
10:30 - 13:00  &  17:30 - 21:00

 

 

Στον εκπαιδευτικό οργανισμό ΚΟΥΚΑ εφαρμόζουμε την Επικοινωνιακή Μέθοδο Διδασκαλίας  η οποία βασίζεται στη διδασκαλία μέσα από τη βιωματική εμπειρία και την ενεργή συμμετοχή των μαθητών σε διάφορες  δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές καταφέρνουν όχι μόνο να αφομοιώσουν ουσιαστικά την διδακτέα ύλη αλλά και να αναπτύξουν μια πληθώρα κοινωνικών δεξιοτήτων όπως η συνεργασία ,η κριτική σκέψη και η δημιουργικότητα-απαραίτητα πλέον προσόντα στη σύγχρονη αγορά εργασίας.
Με την χρήση κατάλληλων εκπαιδευτικών εργαλείων και νέων τεχνολογικών μέσων δημιουργούμε ένα ιδανικό μαθησιακό περιβάλλον και  δίνουμε κίνητρα στους μαθητές για τη συνεχή εξέλιξη και πρόοδό τους.

 


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΟΥΚΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

 

 • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
  Ένα σύγχρονο μέσο εκπαίδευσης που ενεργοποιεί και ενισχύει τη μαθησιακή ικανότητα των μαθητών και αυξάνει τα κίνητρα για μάθηση. Παράλληλα  βελτιώνει την συγκέντρωση των μαθητών δίνοντας τους επιπλέον ερεθίσματα.

 

 • TABLETS
  Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΚΟΥΚΑ ενσωματώνει την καινοτόμο εκπαιδευτική πρόταση του διεθνούς εκδοτικού οίκου MM Publications  και πλέον το μάθημα γυρίζει σελίδα! Στη διάρκεια του μαθήματος ο καθηγητής μοιράζει tablets σε όλους τους μαθητές της τάξης του.Με τη σωστή καθοδήγηση οι μαθητές εξασκούνται σε εκπαιδευτικό υλικό που σχετίζεται με τη διδακτέα ύλη, μαθαίνουν ευχάριστα και βαθμολογούνται μετά από κάθε τους προσπάθεια

 

 • ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

  Οι μαθητές μας χρησιμοποιώντας το κινητό , το pc ή το tablet τους στο σπίτι κάνουν επιπλέον εξάσκηση στη γραμματική και το λεξιλόγιο που έχουν διδαχθεί με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο! Η επίδοση τους καταγράφεται έτσι ώστε οι καθηγητές μας να έχουν πλήρη εικόνα για τον τρόπο που εργάζεται κάθε μαθητής στο σπίτι καθώς επίσης και για τους τομείς στους οποίους πιθανόν να χρειάζεται περισσότερη βοήθεια.

 

 • ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ/ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
  Μέσα από μια ποικιλία  δραστηριοτήτων τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανταλλάσσουν ιδέες  χρησιμοποιώντας την ξένη γλώσσα ως εργαλείο και να συμμετέχουν ενεργά στη δημιουργική μάθηση. Έτσι, εμπλουτίζουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν την αυτοπεποίθησή τους και συνειδητοποιούν την αξία της Συνεργατικής Μάθησης.

 

 • ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
  Η πρόοδος των μαθητών καταγράφεται όχι μόνο με κριτήριο τις γλωσσικές δεξιότητές τους αλλά λαμβάνοντας υπ’όψη και τις κοινωνικές δεξιότητες τους καθώς και  την δεξιότητα του «μαθαίνω πώς να μαθαίνω ».Με αυτόν τον τρόπο σκιαγραφούμε ένα πλήρες «μαθητικό προφίλ» για κάθε παιδί προτείνοντας ταυτόχρονα τρόπους για  συνεχή βελτίωση των ικανοτήτων τους.

 

 

Αγγλικά για ενήλικες

Πάρε LOWER σε 3 Μήνες

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

 

Copyright © 2019 kouka.edu.gr - All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας