Ένας συναρπαστικός κόσμος γνώσης!

 

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 15/9
ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ 
ΑΝΕΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΛΟΓΩ COVID- 19
 
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
10:30 - 13:00  &  17:30 - 21:00

 

 

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΚΟΥΚΑ ακολουθούμε συγκεκριμένο και ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα σπουδών προκειμένου να επιτυγχάνονται οι εκπαιδευτικοί στόχοι κάθε επιπέδου και οι μαθητές μας να αποκτούν ουσιαστικές γνώσεις. Εστιάζουμε στις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή και αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητές του σχεδιάζουμε ένα συγκροτημένο πρόγραμμα σπουδών που οδηγεί στην επιτυχία.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα προγράμματα σπουδών μας για ενήλικες συνδυάζουν τη χρήση υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικού υλικού και προηγμένων τεχνολογικών εργαλείων προκειμένου να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης στους σπουδαστές μας.

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (προγράμματα ΛΑΕΚ)

Το πρόγραμμα ΛΑΕΚ είναι ένα «δωρεάν εργαλείο εκπαίδευσης» το οποίο δίνει την δυνατότητα:

  • Σε κάθε επιχείρηση να επιμορφώνει το προσωπικό της σε εξειδικευμένα αντικείμενα κατάρτισης τα οποία σωρευτικά θα συμβάλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και θα βελτιώσουν την ποιότητα παροχής των υπηρεσιών της.
  • Σε κάθε εργαζόμενο να αυξάνει τις γνώσεις του και να εξειδικεύει τα επαγγελματικά του προσόντα ώστε να παραμένει ανταγωνιστικός στην όλο και συνεχώς μεταβαλλόμενη και πιο απαιτητική αγορά εργασίας.

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από τον Σεπτέμβριο 2018 θα αρχίσει να λειτουργεί το Κέντρο Μελέτης για μαθητές Δημοτικού ΜΑΘΗΤΟΠΑΡΕΑ.

Το Κέντρο Μελέτης θα βρίσκεται σε διαφορετικό χώρο από αυτόν του Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΚΟΥΚΑ - Κέντρο Ξένων Γλωσσών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η άνετη και απρόσκοπτη λειτουργία και των δυο εκπαιδευτικών μονάδων μας.

Το Κέντρο Μελέτης βρίσκεται στην οδό Βαλτετσίου 25 στα Καμίνια.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η … ΜΑΘΗΤΟΠΑΡΕΑ

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από τον Σεπτέμβριο 2018 θα αρχίσει να λειτουργεί το Κέντρο Μελέτης για μαθητές Γυμνασίου «ΜΑΘΗΤΟΠΑΡΕΑ».

 Στο Κέντρο μας λειτουργούν εντατικά τμήματα προετοιμασίας για τα Αγγλικά ως ειδικό μάθημα στις Πανελλήνιες.

Τα μαθήματα αυτά ξεκινούν αμέσως μετά τη λήξη των βασικών μαθημάτων των Πανελληνίων και απευθύνονται σε μαθητές που έχουν ήδη καλή γνώση Αγγλικών.

 

 

Αγγλικά για ενήλικες

Πάρε LOWER σε 3 Μήνες

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

 

Copyright © 2019 kouka.edu.gr - All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας