Ένας συναρπαστικός κόσμος γνώσης!

 

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 15/9
ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ 
ΑΝΕΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΛΟΓΩ COVID- 19
 
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
10:30 - 13:00  &  17:30 - 21:00

ΑΓΓΛΙΚΑ

 

ΤΑΞΗ PRE-JUNIOR (6 ETΩΝ)

 

Σε αυτό το επίπεδο που οι μικροί μαθητές έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τα Αγγλικά, πρωταρχικός μας σκοπός είναι να αγαπήσουν τη γλώσσα .Το μάθημα γίνεται με έναν δυναμικό συνδυασμό βιβλίων, τραγουδιών, ομαδικών παιχνιδιών, χειροτεχνίας, θεατρικού παιχνιδιού και χρήση νέων τεχνολογιών. Σε αυτό το επίπεδο χρησιμοποιούμε μόνο τον προφορικό λόγο .

 

ΤΑΞΕΙΣ JUNIOR A & JUNIOR B ( 7-8 ΕΤΩΝ)

 

Οι μαθητές αυτών των τάξεων εισάγονται στον γραπτό λόγο και μαθαίνουν βασικό θεματικό λεξιλόγιο και απλά γραμματικά φαινόμενα. Στο τέλος αυτού του επιπέδου μπορούν να κατανοήσουν σύντομους διαλόγους και να γράψουν ή να μιλήσουν με απλές προτάσεις για θέματα που αφορούν τον εαυτό τους και την καθημερινή τους ζωή. Βασικό μέλημά μας είναι η συνεχής ενθάρρυνση των παιδιών αυτής της ηλικίας και η δημιουργία ευχάριστου μαθησιακού περιβάλλοντος με τη χρήση διαδραστικών παιχνιδιών, διασκεδαστικών δραστηριοτήτων, σύγχρονης τεχνολογίας και ελκυστικών βιβλίων.

 

ΤΑΞΕΙΣ Α-Β- C SENIOR (9-11 ETΩΝ)

Στις τάξεις αυτές γίνεται συστηματική εκμάθηση και εμπέδωση όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων έτσι ώστε οι μαθητές να χειρίζονται με ευχέρεια τόσο τον γραπτό όσο και τον προφορικό λόγο. Οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας βασισμένες στο άρτιο εkπαιδευτικό υλικό και τη χρήση νέων τεχνολογικών μέσων ( διαδραστικοί πίνακες, tablets,e-books, βίντεο ) καθώς και η συνεχής αξιολόγηση των μαθητών εξασφαλίζει το υψηλό επίπεδο γνώσεων κάθε παιδιού. Όσοι μαθητές επιθυμούν μπορούν στο τέλος κάθε τάξης να πάρουν μέρος στις επίσημες εξετάσεις Young Learners του Πανεπιστημίου του Cambridge.

 

ΤΑΞΕΙΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ( LEVEL B1 – PRE-LOWER/ LEVEL B2- LOWER)

(12-13 ΕΤΩΝ)

 

Ακολουθώντας ένα αποτελεσματικό και μεθοδικό πρόγραμμα σπουδών εξασφαλίζεται η πολύ καλή γνώση και χρήση της γλώσσας. Με τη συστηματική προετοιμασία των μαθητών για τις επίσημες εξετάσεις γλωσσομάθειας και τη συνεχή αξιολόγηση της επίδοσής τους, οι μαθητές μας κατορθώνουν να αποκτήσουν πτυχίο B1 ( Pre-Lower) στα 12 και πτυχίο B2 ( LOWER) στα 13.

Οι μαθητές προετοιμάζονται για τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge, του Michigan αλλά και για το πτυχίο ESΒ.

 

ΤΑΞΗ PROFICIENCY (LEVEL C2)-

Ακολουθώντας ένα αποδοτικό και αποδεδειγμένα επιτυχημένο πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές αυτού του επιπέδου ολοκληρώνουν τον κύκλο σπουδών της Αγγλικής γλώσσας και παίρνουν μέρος στις εξετάσεις ECPE (LEVEL C2-PROFICIENCY) του Πανεπιστημίου του Μichigan ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΟΙΤΗΣΗΣ μετά την απόκτηση του πτυχίου Lower.

 

 

 

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝΤΑΞΗ ΗΛΙΚΙΑ ΩΡΕΣ/ΕΒΔ ΠΤΥΧΙΑ
Pre-Junior Α' Δημοτικού
(προαιρετικά)
1  
A' Junior Β' Δημοτικού 3  
Β' Junior Γ' Δημοτικού 3 YLE starters / Cambridge
A' Senior Δ' Δημοτικού 4 YLE movers / Cambridge
B' Senior E' Δημοτικού 4 YLE flyers / Cambridge
C' Senior ΣΤ' Δημοτικού 4 KET Cambridge
Επίπεδο Β1 Α' Γυμνασίου 4,5

BCCE (Michigan) ή

PET / Campbridge

Επίπεδο Β2 Β' Γυμνασίου 6 FCE (Campbridge)
ECCE (Michigan)
ESB
Proficiency Γ' Γυμνασίου 6 ECPE (Proficiency Michigan)

 

 

 

 

 

Αγγλικά για ενήλικες

Πάρε LOWER σε 3 Μήνες

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

 

Copyright © 2019 kouka.edu.gr - All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας