Αγγλικά για Ενήλικες στον Πειραιά

Αγγλικά για Ενήλικες

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ( BLENDED LEARNING ) ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η αγγλική γλώσσα είναι εξαιρετικά σημαντική τόσο για την καθημερινότητα όσο και για τις σπουδές αλλά και το επάγγελμα που ήδη ακολουθείτε. Αν δεν τελειοποιήσατε ποτέ τα αγγλικά σας ή απλώς ποτέ δεν ξεκινήσατε να μαθαίνετε τη γλώσσα, ήρθε η στιγμή να γίνετε και εσείς αγγλόφωνος.

Σε όποια ηλικία και αν είστε, μπορείτε πολύ σύντομα να μάθετε τα Αγγλικά άριστα.

Άλλωστε, η αντίληψη που υπάρχει ότι μια ξένη γλώσσα μαθαίνεται εύκολα μόνο σε μικρές ηλικίες δεν ισχύει, αφού και η επιστήμη πλέον αποδεικνύει ότι οι ενήλικες όχι μόνο μπορούν να εκμάθουν μια ξένη γλώσσα άριστα αλλά σε σχέση με τα παιδιά και τους εφήβους έχουν και ένα επιπλέον προβάδισμα: Είναι προσωπική τους επιλογή και έχουν όλη τη διάθεση για να μάθουν.

Όταν μάλιστα η εκμάθηση της ξένης γλώσσας γίνεται σε ένα κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, τότε και οι ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας μπορούν να νιώσουν τη χαρά της γνώσης.

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Κουκά, έχουμε ακριβώς την κατάλληλη μέθοδο που θα δώσει μια νέα πνοή στη ζωή σας και την καριέρα σας, που θα σας προσφέρει την ικανοποίηση της αστείρευτης προόδου. Μέσα από τη χρήση υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικού υλικού και προηγμένων τεχνολογικών εργαλείων θα έχετε μία ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης εύκολα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πέρα εξάλλου από τη πρωτοποριακή μέθοδο που χρησιμοποιούμε και την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω υπολογιστή είτε με συνδυασμό και των δύο (blended learning) το ιδιαίτερα υποστηρικτικό και επικοινωνιακό περιβάλλον που προσφέρουμε είναι μείζονος σημασίας για να απολαύσετε επίσης τα οφέλη της εκμάθησης των Αγγλικών.

Τα πλεονεκτήματα του Προγράμματος

Το πιο σημαντικό ζήτημα για να ξεκινήσει ένας ενήλικας την εκμάθηση Αγγλικών είναι σίγουρα το θέμα «χρόνος». Λόγω επαγγελματικών ή και αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων συχνά η ανάγκη για την προσωπική ανάπτυξη μένει πίσω. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι μια επιλογή για πολλούς ενήλικες τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η φυσική παρουσία και η άμεση επαφή με τους καθηγητές είναι πολλές φορές αναγκαία.

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Κουκά όλες οι δυσκολίες για την εκμάθηση των Αγγλικών ξεπερνιούνται εύκολα αφού προσφέρουμε:

Ευέλικτο Ωράριο Μαθημάτων

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ώρες των μαθημάτων ανάλογα τον χρόνο σας και τις απαιτήσεις της εργασίας σας

Ολιγομελή γκρουπ των 2-5 ατόμων

Είναι γεγονός ότι τα ολιγομελή γκρουπ προσφέρουν πρόσθετα πλεονεκτήματα και πιο γρήγορη εκμάθηση. Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Κουκά επιπλέον μπορείτε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή της χρονιάς αφού συνεχώς υπάρχει έναρξη νέων τμημάτων.

OnLine Διαδραστική Πλατφόρμα

Μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα μας έχετε τη δυνατότητα να κάνετε επιπλέον μελέτη και εξάσκηση των Αγγλικών οποιαδήποτε στιγμή σας εξυπηρετεί.

Χρήση προηγμένων μέσων τεχνολογίας

Πέρα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα στο Κέντρο μας χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα εκπαίδευσης τα οποία εφαρμόζουν πιστοποιημένοι καθηγητές. Με αυτό τον τρόπο μειώνονται οι επισκέψεις σας στις αίθουσες με επιπλέον κέρδος τόσο στον χρόνο σας όσο και στον προϋπολογισμό σας αφού τα δίδακτρα είναι μειωμένα.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεστε το Εκπαιδευτικό Οργανισμό Κουκά έχει το κατάλληλο τμήμα για σας:

  • Απολύτως αρχαρίων (Α1)
  • Αρχαρίων με ελάχιστη έως λίγη γνώση (Α1/Α2)
  • Μέσο επίπεδο (B1-Intermediate)
  • B2 (Lower σε διάστημα από 4-8 μήνες)
  • C2 (Proficiency, διάστημα από 5-8 μήνες)

Προετοιμασία για Εξετάσεις IELTS/TOEFL/TOEIC

Τα τεστ IELTS/TOEFL/TOEIC είναι πολύ χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις και αποτελούν ένα αποδεικτικό γνώσης των Αγγλικών που μπορεί να αποτελέσει εισιτήριο για ένα πανεπιστήμιο ή για μια επαγγελματική θέση. Μπορείτε να εξασφαλίσετε γρήγορα την επιτυχία σε αυτές τις εξετάσεις μέσα από το πρόγραμμα σπουδών μας που συνδυάζει online μαθήματα με μαθήματα με καθηγητή τα οποία πραγματοποιούνται τόσο στην αίθουσα με φυσική παρουσία όσο και μέσω τηλεδιάσκεψης. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που εγγυάται απόλυτη επιτυχία.

Business & Communication English

Για εσάς που θέλετε να μιλάτε τα Αγγλικά και να επικοινωνείτε σε επαγγελματικό επίπεδο υπάρχουν εξατομικευμένα προγράμματα σπουδών που καλύπτουν κάθε τομέα. Είτε εργάζεστε στον τουρισμό είτε στα ναυτιλιακά είτε σε οποιοδήποτε κλάδο που απαιτεί συγκεκριμένη ορολογία αλλά και υψηλό επίπεδο σε προφορικό και γραπτό λόγο στο Κέντρο μας θα βρείτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Αγγλικά για Ενήλικες στον Πειραιά – Εμπιστευτείτε μας

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Κουκά γνωρίζουμε το πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας και πόσο η καθημερινότητα απαιτεί ευελιξία. Γι’ αυτό, όλα τα προγράμματα σπουδών είναι σχεδιασμένα ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όπως και όταν σας εξυπηρετεί. Έτσι, είτε είστε αρχάριος είτε θέλετε να διδαχτείτε επαγγελματικά αγγλικά είτε να προετοιμαστείτε για εξετάσεις πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τόσο τη διά ζώσης όσο και την εξ αποστάσεως διδασκαλία. Το πλέον σημαντικό; Μπορείτε να συνδυάσετε και τις δύο αυτές μεθόδους παρακολούθησης των μαθημάτων (blended learning), ώστε να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας στο μέγιστο και να ωφεληθείτε από το πρωτοποριακό μας σύστημα που πραγματικά κάνει τον εκπαιδευτικό οργανισμό μας να ξεχωρίζει.