Αγγλικά στον Πειραιά

Στην Ελλάδα τα Αγγλικά ήταν ανέκαθεν μία γλώσσα που τα παιδιά ξεκινούσαν από τις πρώτες κιόλας τάξεις του Δημοτικού. Και όχι άδικα. Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είναι μια μακρά και πολύπλοκη διαδικασία από την άποψη της ανάπτυξης του παιδιού. Επιπλέον, οι νεότερες έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα παιδιά που μαθαίνουν γλώσσες από πολύ μικρή ηλικία είναι πολύ πιο δεκτικά, δημιουργικά και πιο ικανά όταν πρόκειται για επίλυση προβλημάτων.

Επομένως, όσο νωρίτερα το παιδί σας αρχίσει να μαθαίνει Αγγλικά, τόσο το καλύτερο. Άλλωστε, τα Αγγλικά μαζί με την απαραίτητη εκπαίδευση που θα λάβει στην πορεία της ζωής του θα είναι το εισιτήριο για ένα καλύτερο μέλλον με περισσότερες ανοιχτές πόρτες.

Επομένως, γιατί να περιμένετε και να μην δώσετε στο παιδί σας τη δυνατότητα να εξοικειωθεί με τους ήχους της αγγλικής γλώσσας και να αναπτύξει τις δυνατότητές του;

Το μόνο που χρειάζεται να σκεφτείτε, είναι να επιλέξετε τον κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ώστε να πάρει τις σωστές βάσεις εξαρχής. Και σωστές βάσεις σημαίνει πρόοδος και απόλυτη επιτυχία σε ανώτερα επίπεδα  χωρίς καθόλου άγχος και εμπόδια.

Αγγλικά στον Πειραιά – Γιατί να μας Επιλέξετε

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Κουκά, γνωρίζουμε ακριβώς πώς να εκπαιδεύσουμε τους μικρούς υποψήφιους αγγλόφωνους ώστε να αποκτήσουν ουσιαστικές γνώσεις και να αποκτήσουν το κατάλληλο υπόβαθρο για να λάμψουν και στο μέλλον. Μέσα από συγκεκριμένο και ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα σπουδών που ακολουθούμε κάθε μαθητής πετυχαίνει τους εκπαιδευτικούς τους στόχους στο κέντρο με απόλυτη επιτυχία.

Πώς εγγυούμαστε αυτή την επιτυχία; Η απάντηση βρίσκεται στην καινοτόμο μέθοδο εκμάθησης ξένων γλωσσών που ήδη εφαρμόζουμε επιτυχώς εδώ και πολλά χρόνια: Το blended learning είναι στο επίκεντρο του τρόπου διδασκαλίας του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Κουκά, ένα μοναδικό πρόγραμμα εκμάθησης που συνδυάζει την παραδοσιακή διδασκαλία στην τάξη με το eLearning. Πέρα όμως από τη μοναδική αυτή μέθοδο εκμάθησης που ακολουθούμε, το εγγυημένο αποτέλεσμα οφείλεται και σ τη γενικότερη φιλοσοφία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Κουκά, να εστιάζει στις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού-μαθητή, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητές του μέσα από ένα συγκροτημένο πρόγραμμα σπουδών.

Εάν επομένως επιθυμείτε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το παιδί σας αλλά και με μία μέθοδο που επιπλέον ο μαθητής θα απολαμβάνει χωρίς ιδιαίτερη κόπωση, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Κουκά  είναι στο πλευρό σας για να εκπληρώσει τις προσδοκίες σας.

Πιο αναλυτικά, στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Κουκά διαθέτουμε και απλόχερα προσφέρουμε στα παιδιά και τους εφήβους που μαθαίνουν Αγγλικά στον Πειραιά:

Σύστημα Blended Learning

Το πρωτοποριακό σύστημα εκμάθησης που συνδυάζει διά ζώσης διδασκαλία με τη χρήση εκπαιδευτικής ψηφιακής πλατφόρμας η οποία δίνει τη δυνατότητα για επιπλέον εξάσκηση στο σπίτι και ατομική μελέτη στους τομείς που ο κάθε μαθητής έχει ανάγκη ξεχωριστά. Με αυτό το σύστημα προσφέρουμε στους μαθητές μας διαφοροποιημένη/εξατομικευμένη μάθηση. Μέσα σε ένα πλούσιο εκπαιδευτικό περιβάλλον, τα παιδιά και οι έφηβοι παρακινούνται και ενθαρρύνονται ενώ αναπτύσσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες και εξασκούν τα Αγγλικά με μία πληθώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό που εξάπτει το ενδιαφέρον των μαθητών

 

Νέες τεχνολογίες που κάνουν το μάθημα πραγματικά συναρπαστικό

 

Πρωτοποριακή εκπαιδευτική πλατφόρμα για επιπλέον εξάσκηση στο σπίτι και αξιολόγηση της προόδου των μαθητών

 

Εμπλουτισμό της διδακτέας ύλης με λογοτεχνικά βιβλία, ομαδικές δραστηριότητες και διάφορα ενδιαφέρονται projects.

αγγλικα πειραιασ

 

Άρτια καταρτισμένους καθηγητές

Όλοι οι καθηγητές μας είναι έμπειροι εκπαιδευτικοί οι οποίοι συνεχώς επιμορφώνονται και ενημερώνονται για τις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους

Συνεχή έλεγχο ποιότητας σπουδών

Τόσο η επίδοση των μαθητών όσο και το έργο του εκπαιδευτικού προσωπικού μας αξιολογούνται συνεχώς κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς προκειμένου να παρέχουμε άριστο επίπεδο σπουδών

Εγγυημένη επιτυχία στις διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις γλωσσομάθειας

Με γνώμονα τις ατομικές ανάγκες και δυνατότητες κάθε μαθητή καταρτίζουμε εξατομικευμένα προγράμματα σπουδών που εξασφαλίζουν την επιτυχία σε όλες τις επίσημες εξετάσεις γλωσσομάθειας και σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρόνο.