Κουκά - Το Καλύτερο Φροντιστήριο Αγγλικών στον Πειραιά

Μάθετε Σωστά Αγγλικά στον Πειραιά

Για την πρόσβαση στη γνώση, για την προσωπική εξέλιξη, για την επαγγελματική αποκατάσταση, για την κοινωνική ζωή: Τα αγγλικά εξακολουθούν να αποτελούν μια γλώσσα-γέφυρα ανάμεσα σε πληθώρα εκφάνσεων της ζωής. Πράγματι, είναι σαφές στους περισσότερους ότι δύσκολα μπορεί κανείς να πορευτεί χωρίς να γνωρίζει αυτή την ξένη γλώσσα που αποτελεί κώδικα παγκόσμιας επικοινωνίας. Αν είστε γονιός, ξέρετε ήδη πολύ καλά ότι τα παιδιά σας θα πρέπει να ξεκινήσουν από νωρίς την εκμάθηση των Αγγλικών ώστε μέχρι την ενηλικίωση να τη γνωρίζουν άριστα αφού είναι προαπαιτούμενο τόσο σε πολλούς τομείς σπουδών όσο και σε πολλά επαγγέλματα. Ίσως όμως να θέλετε και εσείς οι ίδιοι ως ενήλικες να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας αφού καθημερινά διαπιστώνετε τις δυσκολίες από την έλλειψη επαρκούς γνώσης. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλαπλοί, από κοινωνικούς μέχρι επαγγελματικούς και απλώς προσωπικούς. Ωστόσο, ο παρανομαστής είναι πάντα ένας: Η σωστή εκμάθηση των Αγγλικών. Δώστε επομένως στους κόπους και τις προσπάθειές σας αξία και μάθετε ή βελτιώστε τα Αγγλικά σας σε ένα κέντρο εκμάθησης ξένων γλωσσών με μεγάλη εμπειρία, υπευθυνότητα και πρωτοποριακές μεθόδους που θα δώσουν ώθηση στη δίψα σας για γνώση. Είτε για τα παιδιά σας είτε για εσάς τους ίδιους, το Φροντιστήριο Αγγλικών Κουκά στον Πειραιά έχει τα πλέον πρωτοποριακά προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών αλλά και τα κατάλληλα υλικοτεχνικά μέσα και φυσικά το εξειδικευμένο προσωπικό. Για να κατακτήσετε τα Αγγλικά εύκολα, αποτελεσματικά και κυρίως διασκεδαστικά.

Μέθοδος Blended Learning

Ένας πολύ βασικός λόγος για να επιλέξετε , το Φροντιστήριο Αγγλικών Κουκά προκειμένου να μάθετε Αγγλικά στον Πειραιά είναι η πρωτοποριακή μέθοδος που εδώ και χρόνια εφαρμόζουμε με μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για το Blended Learning, μία καινοτομία στην εκπαίδευση που συνδυάζει τη διά ζώσης διδασκαλία στην τάξη με τις ψηφιακές και αναλογικές τεχνικές. Είναι επομένως μία μεικτή (blended )τεχνική που κάνει την εκμάθηση των Αγγλικών εξαιρετικά αποτελεσματική και ευχάριστη. Ειδικά, μάλιστα, τον τελευταίο καιρό με τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία, το Φροντιστήριο Αγγλικών Κουκά ήταν ήδη ένα βήμα μπροστά αφού μαθητές και καθηγητές ήταν ήδη εξοικειωμένοι με τη συνδυαστική χρήση της εξ αποστάσεως διδασκαλίας με την παραδοσιακή προσέγγιση στην τάξη. Άλλωστε, ακόμη και οι μαθητές που παρακολουθούν μόνο τα διά ζώσης τμήματα, έχουν και πάλι στη διάθεσή τους μια πρωτοποριακή online πλατφόρμα που τους βοηθά να εξοικειώνονται περαιτέρω τόσο με τα Αγγλικά όσο και με την τεχνολογία.

Αν ψάχνετε το καλύτερο φροντιστήριο αγγλικών στον Πειραιά ελάτε στο Κουκά

 

Αγγλικά για όλους στον Πειραιά

Στο Φροντιστήριο Αγγλικών Κουκά θεωρούμε τη σωστή διδασκαλία των Αγγλικών ύψιστο στόχο. Θέλουμε οι μαθητές μας, είτε παιδιά είτε ενήλικες, να εκμάθουν άρτια την απαραίτητη αυτή γλώσσα, επιθυμούμε δε η εκπαίδευση να γίνεται με όσο το δυνατόν πιο εύκολο και πιο ευχάριστο τρόπο. Για τον λόγο αυτό έχουμε φροντίσει να οργανώσουμε και τα απαραίτητα  τμήματα, ανάλογα με τις ηλικίες και τον διαθέσιμο χρόνο. Έτσι, επιλέγοντας τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Κουκά για να μάθετε Αγγλικά μπορείτε να επιλέξετε και μία σειρά από τμήματα εκμάθησης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Συγκεκριμένα, υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα όπως:

 

Αγγλικά για παιδιά

Πρώτιστο μέλημά μας είναι φυσικά η διδασκαλία των αγγλικών από μικρή ηλικία ώστε προτού το παιδί σας ενηλικιωθεί να έχει τη δυνατότητα να είναι ήδη κάτοχος των απαραίτητων αναγνωρισμένων πιστοποιητικών άριστης γνώσης της γλώσσας. Είναι εξάλλου γνωστό ότι όσο πιο νωρίς ξεκινήσει ένα παιδί μια ξένη γλώσσα τόσο πιο εύκολα μπορεί όχι μόνο να τη μάθει αλλά να την κατακτήσει σχεδόν ως μητρική. Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Κουκά οι μικροί μας μαθητές, πράγματι, γίνονται κάτοχοι του Lower ήδη από τα 13 τους χρόνια έχοντας προβάδισμα για τη σύντομη απόκτηση και των ανώτατων πτυχίων αλλά και τον χρόνο, εάν επιθυμούν να μάθουν και μια δεύτερη γλώσσα.  Επωφεληθείτε από το εξαιρετικά ευέλικτο και ορθά σχεδιασμένο πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών για Παιδιά και δώστε στους λιλιπούτειους μαθητές την ευκαιρία να διαπρέψουν στο μέλλον.

Φροντιστήριο Αγγλικών Πειραιάς

 

Αγγλικά για Πανελλήνιες

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί και μελετηθεί με ιδιαίτερη αφοσίωση για τους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές και περιλαμβάνει συνολικά 8 μαθήματα, διάρκειας 1,5 ώρας το καθένα.  Τα μαθήματα αυτά είναι απολύτως επαρκή ώστε οι υποψήφιοι φοιτητές να μπορέσουν να εξασκηθούν σε όλους τους τομείς που απαιτούν οι ειδικές αυτές εξετάσεις. Εάν πάλι υπάρχει ανάγκη για εξατομικευμένη προσέγγιση, μπορούμε μαζί να καθορίσουμε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για Πανελλαδικές ώστε να πετύχετε τον στόχο σας δίχως αμφιβολία.

 

Αγγλικά για Ενήλικες

Στο Φροντιστήριο Αγγλικών Κουκά οι ενήλικες έχουν τη δική τους περίοπτη θέση και θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να μάθουν σωστά αγγλικά τόσο για την κοινωνική τους ζωή όσο και για την επαγγελματική τους ανέλιξη. Σε όποια ηλικία και αν είστε μη διστάσετε να εγγραφείτε σε ένα από τα ευέλικτα τμήματα εκμάθησης Αγγλικών για Ενήλικες. Άλλωστε, τόσο με την εφαρμογή της πρωτοποριακής μεθόδου μας όσο και με τη συγκεκριμένη προσέγγισή μας στον κάθε μαθητή, τα αγγλικά γίνονται και για τους ενήλικες τόσο απλά όσο και για τους μικρούς μαθητές.  Επιπλέον, μπορείτε να οργανώσετε τον χρόνο σας είτε επιλέγοντας εξ αποστάσεως εκπαίδευση είτε διά ζώσης σε ολιγομελή τμήματα είτε τον συνδυασμό των δύο. Όπως και να έχει, το Φροντιστήριο Αγγλικών Κουκά σας παρέχει τα κατάλληλα τεχνικά μέσα (όπως η πρωτοποριακή online πλατφόρμα κ.ά.) και φυσικά το τμήμα που ανταποκρίνεται σ’ αυτό που αναζητάτε. Τα τμήματα για ενήλικες είναι:

  • Απολύτως αρχαρίων (Α1)
  • Αρχαρίων με ελάχιστη έως λίγη γνώση αγγλικών (Α1/Α2)
  • Μέσο επίπεδο (B1-Intermediate)
  • B2 (Lower σε διάστημα από 4-8 μήνες)
  • C2 (Proficiency, διάστημα από 5-8 μήνες)

Επιπλέον, υπάρχουν συγκεκριμένα τμήματα για:

  • Προετοιμασία για Εξετάσεις IELTS/TOEFL/TOEIC
  • Business & Communication English